Verslagen

Kerstconcert 2018

“Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk

Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een optreden waarin er dit keer geen gastoptredens waren, maar wel solisten van het koor zelf zoals Herman Kobes en dirigent Hans Kienhuis.

Het koor werd op de piano kundig begeleid door Roel Praas. Het publiek werd vooraf op het plein welkom geheten door de midwinterhoornblazers Hans Freriksen en Herman Brinkman” stond te lezen op Goors Nieuws.

Volgens velen het beste kerstconcert van het koor van de laatste jaren blonk uit door de variatie aan kerstliederen. Van de oude statige Engelse carol “Away in a manger” tot het vrolijke “Winter wonderland” werden oude en nieuwe, bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore gebracht, soms begeleid door de piano en soms a capella gezongen.
Onder het publiek bevond zich ook Minister van Defensie Ank Bijleveld, die hoewel net doodmoe teruggekeerd uit Irak het concert niet wilde missen. In zijn slotwoord sprak de voorzitter haar nog even aan met de wens om in haar huidige functie toch vooral iets te willen doen aan de Vrede op Aarde waarover het koor zoveel gezongen had.

 DSC 0129

 

DSC 0140

 

DSC 0146

 

DSC 0162

 

DSC 0164

 

DSC 0170

 

Zoeken

Like ons @Facebook

logo gm bg

Over het Goors Mannenkoor

Het koor telt ruim 60 actieve zangers. Uiteraard wordt er vierstemmig gezongen onder leiding van de dirigent Hans Kienhuis. Tijdens concerten wordt het koor ondersteund op de piano door Frank Sterenborg.

Hans Kienhuis dirigeert het koor al vanaf maart 2003.

Contact

Goors Mannenkoor

Anton Dijkhuis
Voorzitter
+31 (0)547 261482

info@goorsmannenkoor.nl 
Privacybeleid

© 2018 Goors Mannenkoor. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken