Kerstconcert met Amicitia 8 december 2018

Kerstconcert met Amicitia

Alle ingrediënten waren aanwezig. Het prachtige gebouw van de Oude Blasius, een enthousiast publiek, de popelende muzikanten van Amicitia en de prachtige stemmen van het Goors Mannenkoor.

Muziekvereniging Amicitia heeft het jaar, waarin het 95-jarig jubileum werd gevierd, afgesloten met een kerstconcert waaraan ook het GMK een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd. Beide verenigingen brachten twee blokken met hun eigen nummers en bij de wisselingen werd een viertal nummers gezamenlijk uitgevoerd.
In slechts twee gezamenlijke repetities werden “I saw three ships, Away in a manger, Mary’s Boy Child en Winter Wonderland” zodanig geoefend dat deze nummers probleemloos en vlekkeloos ten gehore konden worden gebracht.

Tijdens het inzingen van het koor werd “Ose Shalom” a capella uitgevoerd, waarbij een van de muzikanten van Amicitia aangaf hier kippenvel van te hebben gekregen, gelukkig op een positieve manier. Tijdens het concert werden de gezongen nummers zoals gewoonlijk perfect door Frank op de piano begeleid. Erg veel waardering oogstten de solo’s van Herman en het solonummer van Hans.
Na afloop van het concert was er voor alle deelnemers en bezoekers warme chocolademelk, glühwein en de nodige hapjes, waarna een bijzonder geslaagd kerstoptreden met een goed gevoel kon worden afgesloten.
Voor ons koor was dit optreden een perfecte generale repetitie voor het concert op Eerste Kerstdag.

┬ę 2018 Goors Mannenkoor. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign