Optreden Herfstzon Goor 16 januari 2018

Op dinsdag 16 januari 2018 heeft het Goors Mannenkoor een muzikale avond verzorgd voor de bewoners van woon-zorgcentrum Herfstzon in Goor. Net zoals in 2016 was het ook nu aan de reacties van de bewoners te zien dat zij er van genoten. De muzikale reis werd weer op ludieke wijze door Hans Kienhuis, onze dirigent, aan elkaar gepraat, waarbij ook enkele Nederlandstalige meezingers de revue passeerden.

Deze Nederlandse nummers werden uit volle borst meegezongen, hetgeen extra werd aangemoedigd door Hans door de bewoners de refreinen te laten zingen zonder koorbegeleiding. Het viel erg in de smaak. De pianobegeleiding werd weer verzorgd door Frank Sterenborg.
Terwijl het koor halverwege de uitvoering even ging pauzeren, heeft Hans Kienhuis met pianobegeleiding van Frank enkele liederen solo gezongen voor de bewoners.

Onze kledingkeuze was vooraf bepaald, er was echter één koorlid die daar anders over dacht om aan te tonen dat wij ook andere kleding hebben. Zie één van bijgaande foto's.

Het was een bijzonder geslaagde avond waarbij wij in de pauze werden voorzien van een hapje en een drankje, maar ook na afloop kon de keel weer gesmeerd worden en konden we nog genieten van een hapje.
De zangers hebben een fijne avond gehad en de bewoners hebben dat ook zeer zeker, twee redenen dus om hier op termijn een vervolg aan te geven.

Herfstzon 2018 1A

Herfstzon 2018 1B