Verslagen

Optreden Herfstzon Goor 16 januari 2018

Op dinsdag 16 januari 2018 heeft het Goors Mannenkoor een muzikale avond verzorgd voor de bewoners van woon-zorgcentrum Herfstzon in Goor. Net zoals in 2016 was het ook nu aan de reacties van de bewoners te zien dat zij er van genoten. De muzikale reis werd weer op ludieke wijze door Hans Kienhuis, onze dirigent, aan elkaar gepraat, waarbij ook enkele Nederlandstalige meezingers de revue passeerden.

Deze Nederlandse nummers werden uit volle borst meegezongen, hetgeen extra werd aangemoedigd door Hans door de bewoners de refreinen te laten zingen zonder koorbegeleiding. Het viel erg in de smaak. De pianobegeleiding werd weer verzorgd door Frank Sterenborg.
Terwijl het koor halverwege de uitvoering even ging pauzeren, heeft Hans Kienhuis met pianobegeleiding van Frank enkele liederen solo gezongen voor de bewoners.

Onze kledingkeuze was vooraf bepaald, er was echter één koorlid die daar anders over dacht om aan te tonen dat wij ook andere kleding hebben. Zie één van bijgaande foto's.

Het was een bijzonder geslaagde avond waarbij wij in de pauze werden voorzien van een hapje en een drankje, maar ook na afloop kon de keel weer gesmeerd worden en konden we nog genieten van een hapje.
De zangers hebben een fijne avond gehad en de bewoners hebben dat ook zeer zeker, twee redenen dus om hier op termijn een vervolg aan te geven.

 

Herfstzon 2018 1A

 

Herfstzon 2018 1B

 

Herfstzon 2018 1C

 

Herfstzon 2018 1D

 

Herfstzon 2018 1E

 

Herfstzon 2018 1F

 

Herfstzon 2018 1G

 

Herfstzon 2018 1H

 

 

 

Zoeken

Like ons @Facebook

logo gm bg

Over het Goors Mannenkoor

Het koor telt ruim 60 actieve zangers. Uiteraard wordt er vierstemmig gezongen onder leiding van de dirigent Hans Kienhuis. Tijdens concerten wordt het koor ondersteund op de piano door Frank Sterenborg.

Hans Kienhuis dirigeert het koor al vanaf maart 2003.

Contact

Goors Mannenkoor

Anton Dijkhuis
Voorzitter
+31 (0)547 261482

info@goorsmannenkoor.nl 
Privacybeleid

© 2018 Goors Mannenkoor. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken