Vrouwen van Nu

Goedenavond dames en heren, jongens en meisjes. Dit zijn meestal de openingswoorden van onze voorzitter bij een optreden van ons koor. Op donderdag 15 februari echter kon hij volstaan met Goedenavond dames. We mochten namelijk een avond verzorgen voor Vrouwen van Nu, afdeling Goor.

Geslaagd koffieconcert Goors Mannenkoor

Een geslaagd koffieconcert bij De Bebsel. Muisstil en bijna ademloos zaten of stonden de toeschouwers te luisteren naar de zang van het Goors Mannenkoor dat als gasten het gemengde Popkoor Del Core uit Delden uitgenodigd had. De opkomst was groot, volle bak dus tot tevredenheid van beide koren.

Op dinsdag 16 januari 2018 heeft het Goors Mannenkoor een muzikale avond verzorgd voor de bewoners van woon-zorgcentrum Herfstzon in Goor. Net zoals in 2016 was het ook nu aan de reacties van de bewoners te zien dat zij er van genoten. De muzikale reis werd weer op ludieke wijze door Hans Kienhuis, onze dirigent, aan elkaar gepraat, waarbij ook enkele Nederlandstalige meezingers de revue passeerden.

Kerstconcert in de Petrus- en Pauluskerk

Nadat onze eigen midwinterhoornblazers Goor hadden opgeroepen om naar het kerstconcert te komen heeft een erg volle kerk van een prachtig kerstconcert kunnen genieten. De vele bezoekers die niet alleen het middenschip vulden, maar tevens beide zijbeuken tot halverwege de kerk, hadden veel waardering voor de zang van het Goors Mannenkoor en van Vocal Group The Journey.

Kerst met het Goors Mannenkoor in de Hofkerk

Zoals gebruikelijk de laatste jaren hebben we op de dinsdag vóór Kerst weer een bijeenkomst voor de ouderen van de Hofkerk opgeluisterd met een aantal kerstliederen. Na de eigenlijke dienst is er een uurtje gereserveerd voor zang en verhaal.