Agenda

Agenda

Goors Mannenkoor sluit seizoen af

Op zondag 14 juli a.s. sluit het Goors Mannenkoor het seizoen 2018-2019 af met een optreden op camping Mölnhöfte in Diepenheim. Bij mooi weer zingt het koor buiten onder de notenboom of onder een afdak en bij minder weer verkassen we naar binnen. Voor dit optreden heeft de muziekcommissie een gevarieerd programma opgesteld variërend van dromerige lovesongs tot semi-klassiekers uit de popgeschiedenis.

Een aantal van deze nummers heeft  het koor al vaker gezongen, maar ook zullen enkele nieuwe ten gehore worden gebracht. Nieuw zijn bijvoorbeeld Avond van Boudewijn de Groot en de Twente-versie van Brabant van Guus Meeuwis.

Het optreden, waarbij alle belangstellenden welkom zijn, begint om 11.00 uur en bestaat uit twee blokken van 6 of 7 nummers met daartussen een korte pauze. Zoals gewoonlijk is de toegang vrij.

Het eerstvolgende optreden na de vakantie is een koffieconcert met MIXX op zondag 6 oktober.

Zoeken

Like ons @Facebook

logo gm bg

Over het Goors Mannenkoor

Het koor telt ruim 60 actieve zangers. Uiteraard wordt er vierstemmig gezongen onder leiding van de dirigent Hans Kienhuis. Tijdens concerten wordt het koor ondersteund op de piano door Frank Sterenborg.

Hans Kienhuis dirigeert het koor al vanaf maart 2003.

Contact

Goors Mannenkoor

Anton Dijkhuis
Voorzitter
+31 (0)547 261482

info@goorsmannenkoor.nl 
Privacybeleid

© 2018 Goors Mannenkoor. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken