Lid worden

Zingt u ook wel eens in de badkamer? In de auto meeblèren met een liedje kent u ook ongetwijfeld? Dat lekkere gevoel kunt u ook bij ons koor beleven. Kom eens langs tijdens een repetitie.

Drempelvrees is niet nodig.

U bent immers met een aantal andere mannen en ongetwijfeld zitten hier een aantal bekende gezichten bij. Onze leden komen niet alleen uit Goor en omgeving maar ook uit Diepenheim, Hengevelde en Markelo.
De leeftijd varieert van in de dertig tot boven de tachtig. Kom eens geheel vrijblijvend een aantal repetities bijwonen op de dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in De Reggehof. Daarna beslist u of u lid wilt worden.

De contributie bedraagt slechts € 30,00 per kwartaal.