Leden info

Leden informatie

Leden met een account kunnen hieronder inloggen. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en druk vervolgens op "Inloggen".

Alleen leden van het Goors Mannenkoor kunnen een account aanvragen. Stuur daarvoor een email met je voor- en achternaam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De webmaster controleert je gegevens en je krijgt zo spoedig mogelijk je gebruikersnaam en wachtwoord per email toegestuurd. Op de ledenpagina kun je daarna eventueel je wachtwoord wijzigen.